0 Item(s)  In Your Cart
Forside >>  Grifone >>  Herretøj >>  isolerede jakker >>  Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017

Kategorier

Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017 [135889874]Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017
Move your mouse over image or click to enlarge
Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017
DKK2,009.42  DKK1,004.71Spar: 50% off
  • Model: 135889874
  • 5000 Antal på lager
  • Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017

Vælg venligst:Antal

Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017_checkout
Grifone Arhuay Isolerede jakker Herretøj 2017

Multipurpose jakke lavet af WINDSTOPPER stof kombineret med R + ULTRALIGHT materiale og Primaloft 100G. polstring. Apt til 447 LIME bjerg aktiviteter.
Teknologi:
R + ULTRALIGHT: R + ultralet er en holdbar og blødt væv stof, som vi bruger i på Grifone for at gøre meget let vindtæt og H2O frastødende Klæder og også som yderstof til isolering isolere tøj tøj til at beskytte fjer påfyldning og syntetiske. Dens funktion er først til at tjene som en "skjold" mod vand og fugt, og for det andet, for at forhindre fjer kløfter eller sømme på syntetiske materialer til, gennembore lave huller i den tissuefabric, og lad lade flugt fjer eller fibre undslipper indeni. R + ultralet er holdbart og vandafvisende, men ikke vandtæt, fremmer derfor begunstige sved fra inde i kroppen til at fjerne stoppe sved.
Primaloft: Det er så varm og blød som ned, men den vigtigste forskel er, at det afviser vand og holder kropsvarmen, selv når de er våde. Det tørrer også langt hurtigere end ned. Det øger vindtæt virkning, men er stadig helt åndbar. Det er en yderst komprimerbart og forbavsende let stof.

Med Grifone Arhuay, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Grifone og deres udendørs produkter, besøg da Herretøj kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. Grifone udsalg i Danmark´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Beskrivelse


Grifone - Herretøj - Isolerede jakker

You may also like...