0 Item(s)  In Your Cart
Forside >>  Grifone >>  Dametøj >>  isolerede jakker >>  Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj

Kategorier

Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj [1305858]Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj
Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj
DKK2,016.76  DKK1,008.38Spar: 50% off
  • Model: 1305858
  • 5000 Antal på lager
  • Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj
  • Grifone Wimla Isolerede jakker Sort Dametøj bargain pris
  • Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj

Vælg venligst:Antal

Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj_checkout
Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj

Jakke lavet af R + stretch kombineret med R + ULTRALIGHT materiale med Primaloft polstring af 100 g / m2. Forstærkede albuer, meget rammende for bjerg aktiviteter
Teknologi:
R + ULTRALIGHT: R + ultralet er en holdbar og blødt væv stof, som vi bruger i på Grifone for at gøre meget let vindtæt og H2O frastødende Klæder og også som yderstof til isolering isolere tøj tøj til at beskytte fjer påfyldning og syntetiske. Dens funktion er først til at tjene som en "skjold" mod vand og fugt, og for det andet, for at forhindre fjer kløfter eller sømme på syntetiske materialer til, gennembore lave huller i den tissuefabric, og lad lade flugt fjer eller fibre undslipper indeni. R + ultralet er holdbart og vandafvisende, men ikke vandtæt, fremmer derfor begunstige sved fra inde i kroppen til at fjerne stoppe sved.
R + STRETCH: Stretch stof brug pålidelige styrkeegenskaber til konsekvent genvinde deres oprindelige form efter at være blevet skubbet og trak under aktivitet. Hvis et elastisk stof struktur er overbebyrdede den bliver permanent beskadiget og mister evnen til at genvinde sin oprindelige form og ydeevne kvaliteter.
CORDURA Light Stretch: The Cordura mærkenavne en bred vifte af nylon 6.6 stoffer, der anvendes i et væld af produkter. De vigtigste karakteristika ved Cordura stof er: holdbarhed, høj trækstyrke, rive og slid. I Grifone har vi en bred vifte af Cordura stof i forskellige vægte.

Alle udendørs produkter og Isolerede jakker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos Grifone Køb de billige kan du finde en masse Dametøj fra Grifone. Prisen på Grifone Esmark W/Hood er Køb de billige, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Beskrivelse


Grifone - Dametøj - Isolerede jakker

Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj
You may also like...