0 Item(s)  In Your Cart
Forside >>  Grifone >>  Dametøj >>  isolerede jakker >>  Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj

Kategorier

Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj [1305949]Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj
Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj
DKK1,936.12  DKK968.06Spar: 50% off
  • Model: 1305949
  • 5000 Antal på lager
  • Grifone Wimla Isolerede jakker Sort Dametøj bargain pris
  • Grifone Esmark W/Hood Isolerede jakker Dametøj
  • Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj

Vælg venligst:Antal

Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj_checkout
Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj

Teknisk HIGHDRY jakke. Høj varmeisolering. Integreret hætte. To lommer foran. Justerbare nedre dele, manchetter og hætte. Udvendig stof er lavet af polyamid tredobbelt ripstop. Inde fyldt withPrimaloft (170g / 133g).
Teknologi:
R + ULTRALIGHT: R + ultralet er en holdbar og blødt væv stof, som vi bruger i på Grifone for at gøre meget let vindtæt og H2O frastødende Klæder og også som yderstof til isolering isolere tøj tøj til at beskytte fjer påfyldning og syntetiske. Dens funktion er først til at tjene som en "skjold" mod vand og fugt, og for det andet, for at forhindre fjer kløfter eller sømme på syntetiske materialer til, gennembore lave huller i den tissuefabric, og lad lade flugt fjer eller fibre undslipper indeni. R + ultralet er holdbart og vandafvisende, men ikke vandtæt, fremmer derfor begunstige sved fra inde i kroppen til at fjerne stoppe sved.
Primaloft: Det er så varm og blød som ned, men den vigtigste forskel er, at det afviser vand og holder kropsvarmen, selv når de er våde. Det tørrer også langt hurtigere end ned. Det øger vindtæt virkning, men er stadig helt åndbar. Det er en yderst komprimerbart og forbavsende let stof.

Du kan også finde Grifone Zykov W/Hood i vores Dametøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Isolerede jakker. Vi har også mange andre ting fra Grifone, hos Grifone billig, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Grifone er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Beskrivelse


Grifone - Dametøj - Isolerede jakker

Grifone Zykov W/Hood Isolerede jakker Dametøj
You may also like...